UPOZORENJE

Reklamacija

 

REKLAMACIJE

 

- Kosta Trade pr. ne odgovara za oštećenja nastala usred neadekvatnog rukovanja paketom od strane kurirske službe. ( Za sva oštećenja potrebno je obavestiti kurirsku službu koja je siporučila paket istog dana po prijemu robe kao i osobu zaduženu za reklamacije u Kosta Trade na tel. 0652209594)

Zamena:

Ukoliko u roku od 24h od prispeća pošiljke primetite da je proizvod koji smo Vam poslali ima fabričku deformaciju ili nedostatak, a mi to isto utvrdimo u razgovoru sa Vama pošaljite nam isti nazad. U najbržem  mogućem roku poslaćemo Vam zamenu. Ukoliko nemamo isti artikal možete izabrati neki drugi artikal sa našega sajta kao zamenu. Novac se ne vraća u slučaju zamene proizvoda.

U koliko Vam ne odgovara deo, možete nam vratiti isti, a mi ćemo Vam poslati odgovarajući. Troškove isporuke novog paketa snosi kupac.

Odustajanje od kupovine:

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora o kupovini na daljinu u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora, potrebno je obavestiti osobu za zaduženu za reklamacije u KOSTA TRADE  na telefon 0652209594 ili na mejl kostakostadinovic@gmail.com, i popuniti obrazac za odustajanje od kupovine.  Troškove kurirske službe snosi kupac.